?>

JOINCREACO.BE

IT HANGS!

Keuze uit lege of bedrukte

Ben je op zoek naar een originele manier om meer reclame en publiciteit te maken voor jouw bedrijf in Kasterlee? Joincreaco is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het maken van promotionele sleutelhangers en magneten. Want een mooie sleutelhanger of magneet is de perfecte manier om op te vallen bij je zakenrelaties en bij nieuwe klanten.

NU BESTELLEN

Gepersonaliseerde relatiegeschenken Kasterlee

Een sleutelhanger met logo

Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor je klanten, medewerkers of zakenpartners? Sta je binnenkort op een vakbeurs of heb je een opendeurdag gepland? Een duurzame sleutelhanger komt altijd van pas! Joincreaco produceerde reeds voor heel wat ondernemers in Kasterlee gepersonaliseerde sleutelhangers. Ga voor een kwalitatieve bedrukking met het logo, voeg een foto van de zaak toe of zet er een nieuw product mee in de kijker. Nog origineler zijn portes-clés met de naam van je zakenpartner of medewerker.

●      Uitermate geschikt voor het voeren van promotie en reclame

●      Topper als geschenk (nieuwjaar, dag van de klant,…)

●      Klassieker bij openingen, beurzen, tornooien, opendeurdagen, sportevenementen,…

●      Leent zich uitstekend als gadget gevuld met foto’s van uw kinderen, uw lievelingsdier,…

●      100% fiscaal aftrekbaar

BESTEL NU

Een magneet met logo

Naast een sleutelhanger is ook een gepersonaliseerde magneet een top promotie product! Je kunt een magneet laten bedrukken met het logo van je bedrijf of met een foto van de zaak. Of wat dacht je van een creatief ontwerp met je firmanaam?
Een magneet is net als een sleutelhanger een uitstekende keuze als relatiegeschenk. Ze worden op de koelkast of op een whiteboard gehangen en springen daardoor steeds in het oog. Zowel thuis als op de werkvloer komen ze bovendien steeds van pas. Bij Joincreaco hebben we een ruime voorraad magneten in stock waardoor we jouw gepersonaliseerde relatiegeschenken snel kunnen leveren, ook in Kasterlee!

BESTEL NU

Sleutelhanger bestellen in Kasterlee

Ben je op zoek naar een bedrijf dat bedrukte of lege sleutelhangers levert in Kasterlee? Dan zit je bij Joincreaco helemaal goed! Op onze website vind je een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en van de prijzen per oplage. De bedrukte sleutelhanger is één van de favorieten onder de geschenken. Je kunt ze weggeven op beurzen, bij evenementen of je kunt ze cadeau geven als geschenkje bij online bestellingen. Bij Joincreaco zijn we al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het bedrukken van sleutelhangers. We kiezen hierbij steeds voor duurzame sleutelhangers uit zuivere acrylic (geen plexi), zodat je klanten er lang van kunnen genieten.

Magneten bestellen in Kasterlee

Wil je liever magneten met logo laten bedrukken? Of wil je magneten (amants) met foto naar je geliefden verzenden? Shop lokaal in Kasterlee en bestel je lege of gepersonaliseerde magneten bij Joincreaco! Neem vrijblijvend een kijkje op onze website, je vindt er alle informatie

CADEAU

Dag van de Klant, Nieuwjaar, opendeurdagen, beurzen, ….

Wanneer kocht je nog eens zelf een sleutelhanger? Moeilijk te herinneren, nietwaar? Net daarom is een gepersonaliseerde keyring het perfecte relatiegeschenk. Een bedrukte sleutelhanger is overigens ook één van de meest populaire publiciteit artikelen. Ze bieden dan ook tal van voordelen! Niet alleen is een sleutelhanger goedkoop, hij wordt ook op veel plaatsen gezien door anderen. Hij ligt op je bureau, zit op de deur, hangt aan een sleutelbos… en daardoor is het bereik groot en krijgt je bedrijf meteen veel publiciteit en naamsbekendheid. Een sleutelhanger met logo is het ideale cadeau voor je klanten en zakenpartners. Je klanten en partners zullen dit geschenk absoluut weten te waarderen.

Bedankje voor een verjaardag, geboorte, lentefeest- of communie

Ben je last minute op zoek naar een origineel uitdeelcadeautje of een mooi bedankje?

Niet alleen als bedrijf maar ook als particulier kun je bij Joincreaco terecht voor blanco en gepersonaliseerde sleutelhangers, want ook lage afnames zijn mogelijk! Wees creatief !

 

Geen verjaardagsfeestje, communie- of lentefeest of een doopsel zonder een mooi cadeautje voor de gasten! Denk bijvoorbeeld aan een solide sleutelhanger met foto voor de meter en peter of een kleurrijke magneet als klascadeautje bij een verjaardag. Populair zijn de sleutelhangers die als bedankje worden verstuurd bij een geboorte. We bedrukken bij Joincreaco de sleutelhangers helemaal zoals jij het wil! Kies je voor een gepersonaliseerde sleutelhanger bij Joincreaco? Dan leveren we jouw bestelling snel, we hebben immers een ruime voorraad!

CONTACTEER ONS
dag van de klant
gepersonaliseerde sleutelhangers

DAAROM KIES JE VOOR JOINCREACO

VRAGEN?

Mail ons vandaag!
  • Onze sleutelhangers en magneten steeds in voorraad
  • Geen opstartkosten
  • Duurzaam materiaal
  • Transparante prijzen
  • Snelle levertijden
  • Meer dan 20 jaar ervaring!

Ben je overtuigd van de publiciteitskracht van een sleutelhanger met logo? Bij Joincreaco heten we je van harte welkom! Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij je bovendien perfect adviseren. Vraag via ons contactformulier vrijblijvend meer informatie aan, we helpen je graag verder!

    Copyright 2020. All rights reserved sigin.be